Schokkende uitlatingen

GISTEREN REED ik met vrouw en zoon (rechten, Leiden) terug van familiebezoek op Bándabou, toen wij werden gebeld door mijn schoonvader (88) die zei even op de radio naar het dagelijkse praatje Konsenshi Sivíl van Wiels te luisteren.
We werden in de auto getrakteerd op uiterst schokkende uitlatingen van Wiels richting mevrouw Van Lamoen, die werkelijk meer dan onverteerbaar zijn.
Dat de man daarbij de naam God durft te noemen is ongelooflijk.
Onze nationale schande spuit en scheldt er maar op los, gaat maar door iedereen te beledigen zoals het hem uitkomt zonder aanzien des persoons, zodat ik volstrekt stupefait ben dat het OM al niet eerder actie heeft ondernomen;
ergo dit OM doet helemaal niets en is mijns inziens toe aan een grondig uitgebreid onderzoek door ‘niet gelieerde overheidsinstanties’.
Dat inmiddels onze Openbare Bibliotheek is omgedoopt in een nationale bieb die de naam draagt van PS-aanhanger Arion is natuurlijk erg jammer.
Ja, vraagt de lezer zich af, waarom jammer.
Dan zeg ik jammer in de zin dat een bieb een openbare plek is voor iedereen, zonder gelieerd te zijn aan een politieke partij die niets dan haat, ophitserij en schande over ons eiland heeft gebracht.
Omdat ik dit ‘so wrong’ vind zullen mijn boeken gewoon bij Amazon besteld worden.
Het wordt vast wel weer vervolgd.

J. MARTINA
Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *