Schotte: ‘Opnieuw naar de stembus’

in een reactie op de arrestatie van partijgenoot George Jamaloodin. zei MFKleider Gerrit Schotte: iedereen maakt zich klaar om naar de stembus te gaan

,,Iedereen maakt zich klaar om opnieuw naar de stembus te gaan”, dat zei MFKleider Gerrit Schotte gisteren tegenover TeleNotisia in een reactie op de arrestatie van partijgenoot George Jamaloodin. Het was bij Schotte toen nog niet duidelijk dat, naar nu blijkt, Jamaloodin langer vast blijft zitten.

Volgens de oud-premier, zelf verdachte in de zaak Babel, heeft de huidige minister van justitie Nelson Navarro een aantal keer geïmpliceerd dat zowel hij als andere leden van MFK achter de moord op Helmin Wiels zouden zitten.

,,Ze noemen mijn naam, dus we hadden wel verwacht dat er zoiets stond te gebeuren”, aldus Schotte.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “Schotte: ‘Opnieuw naar de stembus’

  1. Abraham Mossel

    Naar de stembus!, ik denk het ff van niet Gerrit de Raaf. Ik denk eerder dat er net zo’n battalion commando’s die nu naar oekraine word gestuurd door NL om daar de veiligheid te garanderen voor de onderzoekers straks ook hier van toepasing zijn. Reken er maar op dat de ruzie tussen bepaalde politieke figuren steeds heftiger worden tot doods bedreigingen toe. Let op mijn worden. En wat betreft verkiezingen , al zouden die er komen en al zou de pathologische beroeps leugenaar de meeste stemmen halen dan nog zal hij geen kans krijgen om zelf weer MP te worden, Gerrit de Raaf kan geen ministers leveren hij zelf en zijn aan te stellen ministers komen niet door de screening aangezien Donner er niet meer is om hen te matsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *