SD | Afrekening in Shisha-bar

Beveiligingsbeelden liquidatie Marchano Pocornie in Paramaribo (Suriname)


De 37-jarige Nederlander, Marciano Pocorni, is maandagochtend rond 03.30 uur doodgeschoten in bar-dancing Shisha aan de Wolframstraat.

Het slachtoffer Pocorni heeft ter plekke het leven heeft gelaten terwijl een tweede man die ook schotverwondingen heeft opgelopen naar de Spoed Eisende Hulp is vervoerd.

Het is vooralsnog niet bekend waar het tweede slachtoffer is geraakt. Volgens de politie zijn twee verdachten in de bar gekomen en hebben terstond het vuur geopend op Pocorni. Hij is geraakt op fatale delen op het lichaam waaronder in zijn hoofd, heup en benen. Pocorni is ter plaatse overleden.

Vermoed wordt dat hier sprake is van een afrekening. Nederlandse kranten schrijven over deze zaak en noemen Pocorni crimineel en Amsterdamse boef. (videobron: KPS)

Bron: Surinaams Dagblad

2 Reacties op “SD | Afrekening in Shisha-bar

  1. stanley Held

    Ach ach, geef een ras de schuld. Ik ben joods chinees en surinamer. Ben blij dat ik het ben. Verzoek jouw vriendelijk, gebruik geen ras. Ook jouw familie had het kunnen zijn. Dan had jij anders gesproken. Wees blij dat het niet zo is. NOGMAALS, het gebruik maken van ras of geloof is olie op een vuur gooien. Hoeft niet. Wat let jouw om criminelen te gebruiken. Waarom afkomst. Lees jouw geschiedenis. Mensen als jij hebben eeuwen de oorlog gevoed en gevoerd. WAAROM? OM het geloof of ras. Denk goed na. Jammer. Aan jouw achternaam weet ik, jij zou beter moeten nadenken. Praat met jouw familie.

  2. ally romeijn

    de beste manier, ze vermoorden elkaar. Dan hebben wij er geen problemen meer mee (eindeloze rechtszaken, lage gevangenisstraffen etc) Het zijn tenslotte killers en Marokkanen/Turken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *