Seminar logistiek van Nieuwe Post

Nieuwe PostWILLEMSTAD — Postbedrijf Nieuwe Post organiseert donderdag 24 oktober een seminar over vrachtvervoer per zeeschip of vliegtuig en de keten van leveringsmanagement.

Advertentie

Dit seminar heeft de naam: Improve your business with the lastest in logisitcs and supply chain management’ meegekregen zullen internationale experts uit de sector informatie verschaffen over de laatste tendensen op het gebied van ontwikkelingen op het gebied van vrachtvervoer per schip of vliegtuig en hoe een bedrijf je haar keten van productie, opslag en transport van een product tot bij de klant kan optimaliseren.

Voor het seminar heeft Nieuwe Post twee internationale experts weten in te huren.
Namelijk Antonio Barberena, eigenaar en directeur van ABForwarding een leidend bedrijf over internationaal vrachtvervoer en Glenn Tjon, regionaal partner van KPMG in midden-Amerika en de Dominicaanse Republiek. Ook Franklin Sluis, directeur van Nieuwe Post zal tijdens het seminar een presentatie houden.

Het seminar vindt plaats in de Tula Room van de Sandton Kurá Hulanda Hotel & Spa tussen half zeven en acht uur ‘s avonds.
De opening zal worden verricht door minister Earl Balborda (Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, PNP).
Voor deelname dient men zich te registreren bij 433-1310, of 433-1307, of via de mailadressen: [email protected], of [email protected]

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *