SH | Surinaamse entertainmentgroepen ontevreden over service Insel Air

Surinaamse muziekgroepen op Curaçao voor de Gran Marcha carnaval parade | Foto: Suriname Herald

De muziekgroepen Raimo Gemerts Connection, Cyriel and the more love Band en One Change Brassband, deden mee aan de Gran Marcha Carnavalparade op Curaçao.

De groepen waren op het eiland voor een culturele uitwisseling. Over de optredens en de ontvangst op Curaçao hebben de groepen niets te klagen. De groepen die op 25 februari naar Curaçao moesten vertrekken, konden niet meer afreizen, omdat op de dag van vertrek de office manager van Insel Air de mededeling deed dat er te veel passagiers aan boord waren. Er werden daarom passagiers van de vlucht gehaald, omdat naar zijn zeggen het vliegtuig dan niet de lucht in zou kunnen gaan. De muziekgroepen kregen een andere vertrekdatum van Insel Air, maar hiervoor moest er wel $75 per passagier betaald worden.

Een deel van de groepen is op 1 maart teruggekeerd. De overige groepsleden zijn op 2 maart met de SLM teruggevlogen. Een lid van de groep wist Suriname Herald te vertellen dat de vlucht werd uitgevoerd met een toestel van Fly Allways. Het probleem ligt volgens haar niet bij Fly Allways, omdat het Insel Air is die de vluchten boekt.

Volgens haar boekt Insel Air op een dag te veel mensen voor een vlucht, terwijl het toestel van Fly Allways maar tachtig personen transporteert.

Er wordt nu een schadevergoeding geëist van Insel Air. Deels heeft de maatschappij na protest van de groepen $75 terugbetaald. De kosten die zijn gemaakt voor overnachtingen en vervoer, willen de gedupeerde leden van de muziekgroepen ook terug.

Bron: Suriname Herald

2 Reacties op “SH | Surinaamse entertainmentgroepen ontevreden over service Insel Air

  1. Hoezo werken er enkel zeer zwakbegaafden bij Inselair. Stop die sukkelmaatschappij en geef Avianca vrij spel op Curacao. Natuurlijk GEEN samenwerking, dat mag je Avianca niet aandoen.

  2. Kunnen we Constantia eens inhuren om Heerenveen en Lippinkhof eens hard in het gezicht te slaan?

    Ongelooflijk dat deze grote eikels nog steeds getolereerd worden als managers van Insel Air.

    Maar aandeelhouder van der Kwast drinkt er in de Heeren geen glas minder om en verbrast daar in rap tempo onze 30 miljoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *