PB | Salba Nan ('Red Ze')

Salba Nan

Salba Nan (Red Ze)

CURACAO – Salba Nan (Red Ze) is niet zomaar een liedje maar is de basis voor een project waarmee de Nederlandse band Cada Dia samen met de Curaçaose/Nederlandse zangeres Izaline Calister aandacht willen vragen voor de fragiele toestand van de koraalriffen in het Caribisch gebied.

Izaline Calister

Izaline Calister

Als symbool is gekozen voor de zeeschildpad, de tortuga. En daar gaat dit lied over. Dat is misschien niet voor iedereen te begrijpen want Izaline zingt in haar moedertaal het Papiamentu.
De taal van de bevolking op de Benedenwindse Eilanden. Zij zijn onze ambassadeurs. Zij moeten onze boodschap helpen verspreiden onder bevolking en toeristen. Alleen zij kunnen de teloorgang van flora en fauna in de Caribische Zee halt toe roepen. Voordat het te laat is. Izaline Calister – Zangeres, componiste en tekstschrijfster met een kenmerkende persoonlijke muzikale stijl. Een charismatisch performer, soms warm en intiem, dan weer expressief en extravert. Izaline heeft het vermogen om trouw aan haar roots blijven en met succes het publiek over de hele wereld te bereiken, zingend in een onbekende taal.

Nederlandse band Cada Dia

Nederlandse band Cada Dia

Informatie
Titel:Salba Nan
Compositie:Hans Kerkhoff
Tekst:Izaline Calister
Producent:Casper Falke, Silvox Studio
Distributie:Coast to Coast
Genre:Latin Pop
Release:1 December 2014
Catalogusnr.:Sil 326
ISRC:NLD711402953
Cada Dia: www.cadadia.nl
Izaline Calister: www.izalinecalister.com

Contact
Stichting Stillis culture entertainment
Leliestraat 23
7555 BV Hengelo
T. +31 74 2422018
M. +31 6 53242111
mail:  in[email protected]

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *