Smartplay Robbie’s Sint Maarten mist vergunningen

robbysPhilipsburg – Robbie’s Lottery is op Sint Maarten actief zonder de vereiste vergunningen. Dit blijkt uit een vonnis deze week, aldus de krant Today.

Advertentie

Het betreft volgens het Sint Maartense dagblad een zaak van twee nv’s van Robbie’s Lottery – Smartplay en Jamaroma Lotteries – tegen concurrent My Lucky Day nv.

Smartplay en Jamaroma hadden My Lucky Day voor de rechter gesleept om af te dwingen dat laatstgenoemde stopt de nummers van hun trekking te gebruiken en ook om niet de merknamen Smartplay en Sint Maarten Daily Number te hanteren.

Omgekeerd vorderde My Lucky Day dat Robbie’s Lottery de verkoop staakt van Smartplay, Daily Number en een loterij op Sint Maarten onder de naam “Curaçao’. Het gerecht wijst beide vorderingen af, bericht Today.

De rechter constateert dat Smartplay en de andere daaraan gerelateerde gokbedrijven van Robbie’s niet beschikken over de vereiste vergunningen om nummerspelen op Sint Maarten te organiseren en dat Smartplay ook niet heeft gesteld zo’n vergunning te hebben.

Die heeft My Lucky Day overigens wel, maar dit leidt niet tot bescherming van de belangen van My Lucky Day en schade die het bedrijf zegt te ondervinden door Smartplay en consorten.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *