Staten eren Jemyma Betrian

Jemyma Betrian werd onlangs wereldkampioen kickboksen in China.

Jemyma Betrian werd onlangs wereldkampioen kickboksen in China.

WILLEMSTAD — De Staten van Curaçao hebben vanochtend met algemene stemmen een motie aangenomen waarin er bij de regering op wordt aangedrongen om een eerbetoon te organiseren voor de Curaçaose wereldkampioen Jemyma Betrian.

De motie werd aangenomen aan het eind van een urenlange vergadering, verdeeld over twee dagen, waarin werd stilgestaan bij de laatste ontwikkelingen op sportgebied.

De motie dateert van begin april, toen onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang deze ter stemming probeerde te brengen. Maar dit was indertijd niet mogelijk omdat het onderwerp niet overeenkwam met dat van de vergadering, namelijk de levering van schoolmelk. De motie werd indertijd niet ter stemming gebracht. Vanochtend was dit wel mogelijk.

In de motie wordt Betrian geroemd voor haar topsportkwaliteiten en de voorbeeldfunctie die zij heeft voor lokale jongeren en sporters. De regering wordt erin opgeroepen om Betrian, maar ook andere sporters die internationaal uitblinken, te eren. De motie werd unaniem met een hamerstuk aangenomen.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Staten eren Jemyma Betrian

  1. Abraham Mossel

    Eren!. zij moet Ge éert worden wanneer zij elke politieke oplichter met één kerrater trap na een debiteuse zakken vullerrij als kampioen kopschopper de wereld kampioen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *