Stille tocht Rotterdam voor gedode scholier

Stille tocht | ANP

Stille tocht | ANP

ROTTERDAM – Circa 150 mensen hebben zaterdagavond meegedaan aan een stille tocht in Rotterdam voor de 15-jarige scholier die vrijdag op het Corbulo College in Voorburg is doodgestoken.

De tocht begon omstreeks 19.00 uur bij het oude gebouw van scholengemeenschap Nieuw-Zuid in Rotterdam-Hillevliet en eindigde daar ook, aldus getuigen.

Volgens het AD zat de doodgestoken scholier op de Rotterdamse school voordat hij naar Den Haag verhuisde. De deelnemers aan de stille tocht liepen met kaarsen en bloemen. Een politiewoordvoerster zei dat er uit voorzorg politie bij de stille tocht aanwezig was.

De neergestoken scholier zat in de derde klas van het Corbulo College, een vmbo-school met circa 300 leerlingen. Agenten hielden kort na de steekpartij een 16-jarige medescholier aan als verdachte. Hij moet maandag voor de rechter-commissaris verschijnen. Het motief voor de steekpartij is nog niet bekend.stilletocht-2

stilletocht-3Bron: Telegraaf

Een Reactie op “Stille tocht Rotterdam voor gedode scholier

  1. Abraham Mossel

    De laatste 15 á 20 jaar hoor en zie je niet anders. Ik zeg je dat het met opvoeding te maken heeft, Vroeger als je op school een probleem had “en die had ik wel degelijk, dealex en 150 m1 groot” zij mijn vader, Abraham je bent niet geboren om de grote in ze kont te kijken. Ik kreeg een goede les, in opdracht van mijn vader droeg ik altijd een winterdas, wanneer ik het zat was had ik geen mes of steekwapen nodig ik zette mijn das onder mijn voet draaide hem met de hand tot dat hij nit meer verder kon, pakte hem met de andere hand en liet hem dubbel draaien, het werd een knuppel maar dan van stof maar pijn dat het deed als ik er me sloeg, nooit geen last meer gehad en ook geen straf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *