Student nodigt Dick uit

minister van Onderwijs Irene Dick (PS)

minister van Onderwijs Irene Dick (PS)

Studenten van de actiegroep ‘Bari Inhustisia i Subida Collegegeld’(BISC) hebben minister van Onderwijs Irene Dick (PS) uitgenodigd voor een gesprek over de verhoging van het collegegeld.
Tijdens dit gesprek, dat vandaag plaats moet vinden, zullen de studenten de handtekeningen overhandigen die zij de afgelopen dagen hebben verzameld uit protest tegen de verhoging van het collegegeld van 2.500 naar 3.500 gulden voor bachelorstudenten en van 2.500 naar 4.500 gulden voor masterstudenten.

Lees meer…
Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “Student nodigt Dick uit

 1. Bon siman,
  Waarom toch onze kinderen, studenten ,iedere keer weer in het verdomhoekje duwen, want dan doen we, minister Dick!!!
  Niet alleen op de universiteit , ook in het lager en voortgezet onderwijs. Bezuinigingen, boeken niet op tijd , dropouts, moet ik nog meer misstanden noemen? Er zijn er nog genoeg!!
  En ja, maak het de kinderen die eindelijk aan hun eindstudie beginnen toch lekker moeilijk……….Mevrouw Dick , geef eens uitleg!!!
  Weet u wat?? Stel eens voor, jaha, stel eens voor dat alle parlementariërs een deel van hun riante salaris inleveren , en dan heb ik het eens over directeuren van grote companies en noem maar op. (Dat is wat moeilijker te realiseren.)
  Het bestaande systeem is toch van de zotte????
  En dan , pa colmo, heb ik het niet eens over de gepensioneerden, die volgens mij , ook niets anders doen dan inleveren, ja, ook makkelijke hap!
  Komt er op deze , tegenzin wekkende manier verbetering in het algehele onderwijssysteem????Denkt de regering dit werkelijk?Ik dacht het niet!
  Werk aan de winkel, minister!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *