Stuntelende minister

Onderwijsminister Irene Dick kon gisteren geen antwoord geven op de vraag hoeveel geld de regering wilde bezuinigen met de aangekondigde bezuinigingen in het voortgezet onderwijs.

Onderwijsminister Irene Dick kon gisteren geen antwoord geven op de vraag hoeveel geld de regering wilde bezuinigen met de aangekondigde bezuinigingen in het voortgezet onderwijs. Foto Yves Cooper/Nieuws360

Onderwijsminister Irene Dick kon gisteren geen antwoord geven op de vraag hoeveel geld de regering wilde bezuinigen met de aangekondigde bezuinigingen in het voortgezet onderwijs. Dick bleef het antwoord schuldig tijdens een persconferentie in Fòrti waarin de bezuinigingsmaatregelen voor het vervolgonderwijs, die woensdag na een storm van kritiek uit het onderwijsveld en de samenleving werden ingetrokken, centraal stonden. ,,Ik ben niet zo goed met cijfers en heb zo veel cijfers voorbij zien komen, het juiste bedrag ken ik niet, dat zou ik op moeten vragen”, aldus de bewindsvrouw die ook niet een schatting wilde geven van hoeveel de regering met de maatregelen zou besparen.

Lees meer…

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *