Sulvaran: ‘Aanhouding Dos Santos is misbruik’

Eldon 'Peppie' Sulvaran-12

Mr. Eldon ‘Peppie” Sulvaran: ‘Aanhouding Dos Santos is misbruik’

Advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran omschrijft de aanhouding van Robbie dos Santos in de zaak Maximus als misbruik.

Dos Santos zelf verklaarde, vlak voordat hij in de politiewagen stapte, ook tegenover de aanwezige pers dat zijn aanhouding een geval van misbruik was. Het OM baseert zich volgens de advocaat op getuigen die aan zwarte magie doen. De autoriteiten hebben niets substantieels tegen zijn cliënt, volgens de advocaat hebben ze geen zaak.

Sulvaran zei dat vlak na de moord op Helmin Wiels, premier Ivar Asjes verklaarde dat de dader in de hoek van de loterij gezocht moest worden.

Naar Sulvarans mening is er op het moment geen controle op de manier waarop justitie te werk gaat. Curaçao presteert het volgens hem om een ex-minister op te pakken terwijl men heel weinig tegen hem heeft.

Alsof dat nog niet voldoende is, wordt de goede naam van het land ook hierdoor aangetast. Er is sprake van een gevaarlijke situatie waarbij bewijzen gefabriceerd worden, aldus Sulvaran

,,Het is ongelooflijk dat er mensen worden opgesloten, dat een bepaalde groep wordt gecriminaliseerd.”

Over de rol van Dos Santos in de Bientuzaak zei Sulvaran het vreemd te vinden dat van de 26 mensen die een vergunning hebben om nummers te verkopen, alleen zijn cliënt wordt aangepakt.

Dos Santos heeft bevestigd dat hij de loterij deels legaal en deels illegaal houdt en zou volgens de raadsman bereid zijn om daar een regeling met de autoriteiten over te treffen.

Dos Santos wordt volgens hem ten onrechte als financier van de politieke partij MFK van ex-premier Gerrit Schotte gezien. De loterijbaas zou al lange tijd niet meer bij de MFK betrokken zijn.

Bron: Antilliaans Dagblad
Zie ook: Dossier: Helmin Wiels – Moord

6 Reacties op “Sulvaran: ‘Aanhouding Dos Santos is misbruik’

 1. Beëlzebub

  Wat er ook gebeurt : straf of vrijspraak (omdat er een komma verkeerd stond
  in de dagvaarding) uiteindelijk komen ze terecht bij de AllerHoogste Rechter!
  En Hij zal niet mild oordelen over deze misdadigers : HEL is waiting for them ,their family and their offspring! Let that be clear !

 2. Abraham Mossel

  @ Sander je hebt gelijk en als ik zo naar die koppen van Asjes, Cooper, Whitman, Godett, Davelaar, Wilsoe, Wernet, kijk spatten die eerdaags ook als een bom uit elkaar. Een schande om deze volgevreten varkenskoppen te moeten aanschouwen, terwijl 75 % van hun eigen volk niet te vreten heeft. Om misselijk van te worden, dit gedrag van onze zakkenvullende opvreters.

 3. Abraham Mossel

  Peppie en Kokkie blijven verklaren. Er zijn weinig tot geen bewijzen tegen onze MFK cliënten . Hebben deze stumpers en haat zaaiers wel eens gehoord van een pc hacken, legaal telefoons en mobieltjes tappen en van legaal afluisteren op locatie, deze apparaten werken op honderden meters afstand en gaan door muren heen, jammers helpen niet bij deze zeer intelligente apparatuur uit Nederland ( oeps ) dat had ik niet mogen zeggen,
  en dragen ook niet als product naam “de zwarte magie” die vinden we met een glazenbol op de kermis.

 4. Abraham Mossel

  Je ziet de bomen niet meer door het bos als Peppie of Kokkie aan het woord zijn, Peppie praat over Jamaloodin, maar die is cliënt van Kokkie en Kokkie praat over dos Santos en die is weer cliënt van Peppie. Deze twee cliënten zijn er mooi klaar mee met dit zooitje ongeregeld. Eergisteren versnelde Kokkie al de versnelde arrestatie van ( cliënt van Peppie ) Robby dos Santos door uit de schoolte klappen over de inhoud dossier van het dossier Jamaloodin . En tot laatst, wie niet voor ons is, is tegen ons. Beter kunnen zij hun eigen standpunt niet verwoorden.

 5. IAHHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  Peppy you are really the joke here.

 6. De maffia is slim en de bewijzen zijn natuurlijk uitgewist.
  weinig bewijzen? maar iedereen weet wie de daders zijn!!
  de beschuldigingen van Monster en kornuiten, zullen helaas niet gezien worden als bewijs.
  Peppie helpt de maffia uit de gevangenis te houden.
  Dus Peppie is ook een maffia figuur/ratadvocaat.
  Daarmee is Peppie een slecht Curacaoenaar, maar dat was hij al.
  laat het volk verhongeren en de rijke elite zich een hart vervetting vreten.
  het is niet anders….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *