Sulvaran daagt Schotte uit uitspraak te herhalen

WILLEMSTAD — Wie is Corine Jansen? Onafhankelijk Statenlid Glenn Sulvaran denkt het zeker te weten.
Corine Jansen en MFK-Statenlid Gerrit Schotte zijn een en dezelfde persoon.

Al meer dan een week geleden heeft ene Corine Jansen een post op de sociale netwerksite Facebook gezet.
In die post staat kort gezegd dat Sulvaran een buitenechtelijke relatie zou hebben gehad en nu een relatie erop nahoudt met de dochter van de vrouw waarmee hij de buitenrechtelijke relatie had.

Een ‘ongelooflijk verhaal’, aldus Sulvaran.
Tijdens het Statendebat van gisteren kwam Schotte met de opmerking dat waar de Staten voor moeten waken, het ‘dochtersbelang’ is.
Hij zei dit nadat Sulvaran had gesproken over een voorstel van PS-Statenlid Helmin Wiels om de overheid te verzoeken om de gehele Raad van Commissarissen van havenbedrijf CPA te ontslaan.
Sulvaran zei onder andere dat een voorstel van Wiels, net als een motie, een wens is en dat de Staten hebben kunnen constateren dat de commissarissen van CPA het vennootschapsbelang van het havenbedrijf niet hebben gediend.

Hierop reageerde Schotte door te stellen dat de Staten niets te zoeken hebben in RvC’s van overheids-nv’s en dat de Staten beter over hun ‘dochtersbelang’ kunnen waken.
Hierop vroeg Sulvaran het woord op basis van een ‘persoonlijk feit’.
Hij zei dat het nu voor hem duidelijk is dat Schotte en Corine Jansen dezelfde personen zijn en hij daagde Schotte uit om zijn uitspraken buiten de Statenzaal te herhalen zodat hij een klacht tegen hem bij het Openbaar Ministerie kan indienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *