Sulvaran roept op tot opstand

Eldon' Peppie' Sulvaran - Chester Peterson - KFO

Eldon’ Peppie’ Sulvaran – Chester Peterson – KFO

Willemstad – Tijdens het radioprogramma van Dwight Rudolfina op Radio Mas heeft advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran de Curaçaose gemeenschap donderdagochtend opgeroepen tot opstand. ,,Het is tijd voor een confrontatie tussen het goede en het kwade.” Volgens Sulvaran is de straat opgaan en de gemeenschap wakker schudden de enige oplossing.

,,We moeten even de koppen bij elkaar steken en een strategie bedenken om vervolgens de gemeenschap wakker te schudden”, aldus de advocaat.

Sulvaran liet weten dat corruptie in de Curaçaose samenleving is geïnstitutionaliseerd en dat men nu moet ophouden met praten en actie ondernemen. ,,Van de politiek kunnen we niets verwachten. Zij zijn niet geïnteresseerd om de samenleving vooruit te helpen.” Ook over de pers was de advocaat niet te spreken: ,

,De pers op Curaçao wordt gedomineerd door corruptie. In plaats van de rol van waakhond op zich te nemen, zijn ze in en in corrupt. En dat beweer ik niet, kijk maar naar het rapport van Transparency International.”

 

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *