Susana (PNP) twijfelt aan uitspraken van Rosaria

Yudeska SusanaWillemstad – PNP-lid Yudeska Susana twijfelt aan de uitspraken van PAIS-voorman Alex Rosaria wat betreft de verhoging van het honorarium van commissarissen voor drie instanties. Volgens Susana distantieerde Rosaria zich van deze petities in de media met de argumenten dat Curaçao in serieuze financiële en economische problemen zit en daarvoor maatregelen te nemen zijn.

Advertentie

,,Dacht hij hier wel aan toen hij 500 duizend gulden gaf aan een stichting die zogenaamd het een en ander voor de bevolking zou doen? Dacht hij hier aan toen zijn minister naar Japan afreisde om de homerunkoning te groeten? Meneer Rosaria moet wel consequent blijven en niet alleen praten als het hem uitkomt om zo politieke faam te krijgen”, aldus Susana.

Ze licht toe dat er verschillende besluiten zijn van de overheid waarbij de financiële situatie van het eiland niet in acht wordt genomen en dat er nu een politiek spel wordt gespeeld met de petitie van de commissarissen.

,,De correcte wijze van het kenbaar maken van dit besluit is de commissarissen direct te informeren. Maar de politiek leider van PAIS heeft zoveel haast om politiek te bedrijven dat hij de overheid voorgaat door het besluit kenbaar te maken via de media”, geeft de verontwaardigde Susana aan.

bron: Antiliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *