Telegraaf | Advocaat Bill Cosby gaat vrijuit

Advocaat Bill Cosby gaat vrijuit

Advocaat Bill Cosby gaat vrijuit

Advocaat Marty Singer gaat vrijuit in een van de lasterzaken die tegen zijn inmiddels voormalig cliënt Bill Cosby is aangespannen.

Voormalig model en televisiepersoonlijkheid Janice Dickinson klaagde Bill Cosby en zijn advocaat aan omdat ze vindt dat ze door hen als leugenaar werd weggezet. Volgens de komiek zijn de aantijgingen rond seksueel misbruik tegen hem namelijk onzin. Hij noemde Dicksinson en andere vermeende slachtoffers leugenaars.

De rechter kon dinsdag geen voldoende bewijs vinden om Singer verder te vervolgen. Wel blijft de aanklacht tegen Cosby overeind en zal de zaak worden voortgezet “Ondanks dat we teleurgesteld zijn met de uitspraak van vandaag, heeft de rechtbank bepaald dat onze originele aanklacht tegen Bill Cosby blijft staan”, meldt Dickonsons advocaat Lisa Bloom.”We zullen de strijd fel doorzetten. Ook zijn we blij dat de rechtbank heeft bepaald dat het rechterlijke proces moet worden versneld.”

Bron: Telegraaf

Een Reactie op “Telegraaf | Advocaat Bill Cosby gaat vrijuit

  1. Bill Cosby is de Amerikaanse Eric Garcia.

    Een prachtige carriere gehad waaraan de herinnering helemaal is wegggevaagd door crimineel gedrag, waardoor hij binnen afzienbare tijd met een voor eeuwig besmette reputatie het graf instapt.

    Zonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *