Telegraaf | Bram Moszkowicz heeft geen spijt

Bram Moszkowicz heeft geen spijt

Bram Moszkowicz heeft geen spijt

Bram Moszkowicz werd drie jaar geleden voor het leven geschorst als advocaat en begon daarna aan een kortdurende politieke carrière. Toch heeft hij geen spijt.

„Ik heb er zeker geen spijt van”, verklaart Bram Moszkowicz over zijn politieke avontuur tegenover Pure Luxe. „Het partijprogramma (van VNL) was namelijk gewoon goed. Alleen de betrokken mensen niet”, aldus de voormalig advocaat die beweert dat hij zelf is opgestapt. „Ik laat me niet gebruiken als een trekpop.”

De tegenslagen hebben zijn werking gehad op zijn privéleven, al zegt Bram dat het bij hem altijd zo is geweest: „Je houdt van me of je haat me. Dat kan ook een nadeel zijn, maar als er genoeg mensen zijn die van mij houden vind ik het prima. “What you see is what you get”. Of hij veel vrienden heeft verloren? „In mijn moeilijke jaren merkte ik wel waar iedereen stond en wat uiteindelijk m’n echte vrienden waren. Maar als ik een vriend van iemand ben, dan ben ik ook echt een vriend.”

Gelukkig kan hij rekenen op de volledige steun van zijn partner Nienke, die hij leerde kennen bij het programma ’De Nieuwe Moszcowicz’. „Het begint natuurlijk bij uiterlijk. Maar vooral intelligentie én mooi zijn vind ik heel aantrekkelijk”, aldus Bram die Nienke zelf opleidde. De relatie met zijn kinderen is wel hechter geworden. Het meest trots is hij op hen. „Het zijn nu hele leuke volwassenen. Ik heb ze ook altijd bijgebracht om regelmatig te relativeren.”

Na de mislukte poging in de politiek, vervolgt hij zijn literaire ambities. „Ik ben bezig met een nieuw boek, mijn vierde inmiddels”, aldus Bram die verder vooral lezingen geeft aan ondernemers. Toch mist hij wel de luxe die hij zich voorheen kon permiteren en dan vooral de mooie auto’s, aldus Bram die niet wil zeggen hoeveel geld hij binnenharkte met diverse reclamespotjes. „Maar ik kan zeggen dat dit steeds naar volle tevredenheid was.”

Bron: Telegraaf

Een Reactie op “Telegraaf | Bram Moszkowicz heeft geen spijt

  1. caribbeancynic

    Wat zou Bram toch prima binnen de Curaçaose cultuur passen! Jammer dat hij afgezien heeft van een prachtige carriere als advocaat hier.
    Hij zou in ieder geval een betere advocaat van Schotte zijn geweest dan Peppie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *