Telegraaf | Consternatie om de zomerse ’slippers’ van Koningin Máxima

Koningin Máxima in Cariben op slippers | ANP

Het is ongebruikelijk dat een koningin open schoenen draagt. Onze voormalig Koninklijk Huis-expert Pieter Klein Beernink laat weten: „Ze lopen daar ook allemaal op pumps.

Dit is eigenlijk niet gepast voor een koningin.” Op Twitter klink vrijwel hetzelfde geluid. „Ik vind die slippers van Maxima echt een misser”, schrijft iemand. Een ander: „Slippers vind ik zelf niet kunnen, maar zij blijkbaar wel. Onvoorspelbaar die Máxima.” Iemand die zichzelf de ’superhuisvrouw’ noemt, twittert: „Slippers en slappe hoed, aparte combi.”

Er zijn ook mensen die zich helemaal niet druk maken om de open schoentjes, zoals onze eigen verslaggeefster Esther Kleuver. „Wat een gezeur. Waarschijnlijk waren haar voeten door het vliegen opgezwollen en kwam ze haar pumps niet meer in.”

Benieuwd welke ’slippers’ Máxima eigenlijk draagt? De schoentjes – die overigens gemaakt zijn van zijde en denim – zijn van de Italiaanse ontwerper Gianvito Rossi en kosten 499 euro. Toch wel even iets anders dan badslippers van de Scapino, dus.

Koningin Máxima in Cariben (op slippertjes)

Irma

Het Koninklijk Paar kwam donderdag aan op Sint Eustatius voor driedaags bezoek aan Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. Hoewel ze feestelijk welkom werden geheten, zal het bezoek van het koninklijk paar aan de Bovenwindse Eilanden niet de hele tijd zo feestelijk zijn. Het paar gaat met eigen ogen zien hoe het met de Nederlandse eilanden gaat die zo hard werden getroffen door orkaan Irma.

Bron: Telegraaf

4 Reacties op “Telegraaf | Consternatie om de zomerse ’slippers’ van Koningin Máxima

  1. Wat een gezeur zeg!!!

  2. joop savaneta

    Lekker belangrijk allemaal.

  3. Goeie zet en een statement dat ook protocolaire regels doorbroken kunnen worden. Verfrissend!

  4. Helemaal goed, ze kan het hebben. En pumps, dan iedereen pumps ??? Iedereen in de sloot, Max ook in de sloot ??? Dacht t niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *