Telegraaf | Donald Trump: ‘Nou kom op, impeach me dan!’

Donald Trump met first lady Melania op het gras bij het Witte Huis Ⓒ HH

Washington – President Trump is alle verhoren en onderzoeken zat en daagt de democraten nu via zijn bekende kanaal Twitter uit om de afzettingsprocedure te beginnen.

De Democraten hadden gisteren tijdens de laatste zitting ’een historisch slechte dag’. Ze hebben volgens Trump geen zaak en doen het land alleen maar schade. „Ze zijn gek geworden”, schrijft hij in een ouderwetse presidentiële scheldpartij op Twitter.

„Als jullie me willen afzetten, doe het dan nu, doe het snel zodat ik een eerlijk proces kan krijgen in de Senaat. Daarna kan ons land gewoon weer aan de slag.”

Trump besluit met de statement: „Ik was gekozen om het moeras schoon te vegen, en daarmee ben ik nu bezig”.

Gaat Trump aftreden?

De Democraten zagen al sinds de verkiezing van Trump aan de poten van de president. Harvard-hoogleraar Noah Feldman zei onlangs tegen de commissie voor Justitie van het Huis van Afgevaardigden dat Trump zijn macht misbruikt zou hebben voor persoonlijk gewin en duidelijk strafbare feiten heeft gepleegd die zouden kunnen leiden tot impeachment.

Bron: Telegraaf

Een Reactie op “Telegraaf | Donald Trump: ‘Nou kom op, impeach me dan!’

  1. Het enige wat aan die Melania opvalt, is haar design clothing, het lijkt alsof ze in een huwelijk zijn waar de vonken allang niet meer van afspatten of beter gezegd er is geen vonk meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *