Telegraaf | Eis van 34 maanden tegen oud-minister Curaçao

De Curaçaose oud-minister van Volksgezondheid Jacinta Constancia Ⓒ ANP

WILLEMSTAD – De Curaçaose oud-minister van Volksgezondheid, Jacinta Constancia, hoorde vrijdag wegens oplichting 34 maanden cel tegen zich eisen. Ook zou ze volgens het Openbaar Ministerie 5 jaar lang het ambt van minister niet mogen uitoefenen.

Constancia, minister in het kabinet-Schotte van 2010 tot 2012, zou zich samen met haar echtgenoot omgerekend 200.000 euro hebben toegeëigend door middel van oplichting. Het betrof geld voor de aanschaf van 40.000 mondkapjes die nooit zijn geleverd. Tegen haar man is ook 34 maanden cel geëist.

Constancia ontkent alle betrokkenheid. Ze kwam vorig jaar in het nieuws toen ze een collega-parlementariër tijdens een vergadering een harde klap in het gezicht gaf.

Bron: Telegraaf

4 Reacties op “Telegraaf | Eis van 34 maanden tegen oud-minister Curaçao

  1. Abraham Mossel

    Nee Henk je ziet het verkeerd, deze maffia snol zal bloeden tot het bod toe, ze ie te dom om te te denken dat voor uit of achter uit lopen moet. haar pahtologische en beroeps moordenaar maffia loopjongen Gerrit de Raaf gaat ook voor schut, voor hem komt ook meer langs de deur vliegen, aan gezien die stomme trut straks gaat klappen, het kan ook zo zijn dat de zelfde keuze neem t als Prettu, zelf moord aan een schoen veter???.

  2. @Henk: dat vertrek heeft lang geduurd.

  3. Overigens begrepen dat het OM een ontnemingsproces gaat starten om de 365.000 Naf terug te vorderen .

  4. Zal wel net zo gaan als bij haar baas Schotte, hoger beroep, en onder tussen dokt de belastingbetaler voor dit gespuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *