Telegraaf | Gruwelijke foto’s van gedode schutter opgedoken

John van den Heuvel en Mick van Wely

Na de liquidatie op Kelvin Maynard vreest de recherche voor meer moorden Ⓒ EPA

AMSTERDAM – Er zijn gruwelijke foto’s opgedoken – mogelijk van de man die op Curaçao de crimineel Genciël ‘Genna’ Feller (23) uit Amsterdam heeft geliquideerd begin deze maand. Op de beelden – die nog niet op echtheid zijn geverifieerd – is een hoofd te zien van een man op een stoep en een onthoofd, verbrand lichaam op straat in Curaçao.

De beelden circuleren in Suriname en Curaçao in het criminele circuit en zijn inmiddels ook bij opsporingsdiensten in Nederland beland. Ook De Telegraaf heeft ze in bezit. De beelden zijn ronduit gruwelijk. Uit bijbehorende teksten op sociale media valt op te maken dat de moord een vergelding is voor de liquidatie van de Amsterdamse crimineel begin deze maand, maar andere signalen uit ’het circuit’ suggereren dat de beelden wel echt zijn, maar niets met de moorden te maken hebben. Mogelijk gaat het om een man die bij een ongeval geëlektrocuteerd werd.

Compagnon

Feller was een compagnon van oud-profvoetballer Kelvin Maynard (32) die woensdagavond werd geliquideerd in Amsterdam. De moorden zouden een vergelding zijn voor het stelen van een partij cocaïne van 400 kilo. De twee hadden de laatste tijd opvallend veel geld. De Amsterdamse politie doet volop onderzoek naar de moorden en houdt sterk rekening met meer geweld.

Als eigenaar van de geripte partij coke wordt een Surinaams-Nederlandse topcrimineel genoemd, die hier in het verleden al is veroordeeld voor grootschalige cokehandel. Hij zou inmiddels door de Nederlandse politie in Suriname zijn gehoord.

Tips? Mail onze verslaggever Mick van Wely via [email protected] of app onze tiplijn op +31613650952

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *