Telegraaf | Hondje familie Kluivert doodgereden

Rosanna met Hummer Ⓒ Instagram

Hummer, het hondje van de familie Kluivert, is overleden. De chihuahua werd zondag overreden toen hij plotseling wilde oversteken. „Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto, is iets wat we nooit meer zullen vergeten.”

Dat schrijft de aangeslagen Rosanna Kluivert op Instagram. „Lieve kleine held, ik wil van de daken schreeuwen wat je voor ons betekent. Toen ik nog alleen was met Demi en Nino, ben je in ons leven gekomen. Daarna kwamen papa en de andere kids erbij. Wat was dat een feest. Om alles compleet te maken kwam Shane ter wereld en mocht je als een van de eerste kennis met hem maken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve Hummer , Wat hadden we het fijn vandaag. We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij . Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten . Lieve kleine held ik wil van de daken schreeuwen wat je voor ons betekent. Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest. Om alles compleet te maken kwam Shane ter wereld en je mocht als een van de eerste kennis maken met hem. Lief en leed hebben we gedeeld en met Demi had je een speciale band. Daarom kwam ze ook naar Barcelona dit weekend ( om even goed met Hummer te knuffelen mam ) Dat hebben jullie gister nog gedaan uitvoerig . Je ging mee op vakanties en was onze stabiele factor. Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weg gaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven want je bent en blijft ons allessie. ❤️ We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in iedergeval in mijn hart ❤️

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Rosanna, die zich op Curaçao inzet voor straathonden, schrijft dat Hummer altijd meeging tijdens vakanties. „Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weggaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven, want je bent en blijft ons allessie. We houden oneindig veel van je, vergeet dat nooit. Waar je ook bent, in ieder geval in mijn hart.”

Bron: Telegraaf.nl

Een Reactie op “Telegraaf | Hondje familie Kluivert doodgereden

  1. Jammer dat het niet met de camera is vastgelegd, zou mooi reality tv zijn. Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels dat die Kluiverts echt van honden houden. Ik twijfelde toen ik op tv zag dat ze zomaar het hek opendeden wetende dat daar straathonden binnen zaten. Eén van die honden liep toen ook tegen een auto aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *