Telegraaf | ‘Nick Gordon dronken en aggressief bij dr. Phil’

 'Nick Gordon dronken en aggressief bij dr. Phil'

‘Nick Gordon dronken en aggressief bij dr. Phil’

Het interview met Nick Gordon bij dr. Phil, dat later een ‘interventie’ bleek te zijn, verliep nogal moeizaam. Dat vertellen mannen achter de schermen van de show. De partner van de in coma geraakte Bobbi Kristina Brown was zo dronken, dat hij niet meer op zijn benen kon staan.

Om de bezopen Nick naar het podium van de populaire Amerikaanse televisiepsycholoog te krijgen, moesten productiemedewerkers hem rondduwen op een bagagekarretje.

Alcohol en drugs

Nick Gordon (25) groeide op bij de in overleden zangeres Whitney Houston. Zijn biologische moeder maakt zich momenteel veel zorgen om haar zoon. Ze zegt dat hij veel drinkt, emotioneel onstabiel is en de drugs Xanax gebruikt sinds het badkuipdrama met zijn partner en pleegzus Bobbi Kristina, de dochter van Whitney. De politie onderzoekt of hij er iets mee te maken heeft.

De moeder van Nick overtuigde hem met dr. Phil te praten, om hem tijdens de show te overtuigen naar een afkickkliniek te gaan. Toen Nick erachter kwam wat zijn moeder en dr. Phil met hem van plan waren, werd hij woest. Dat vertellen medewerkers van het programma aan TMZ. Hij zou twee mensen van de crew hebben geslagen.

Toch afkicken

Uiteindelijk kalmeerde hij waarschijnlijk, want eerder deze week werd al bekend dat de emotionele jongeman wel gaat afkicken.

De aflevering wordt woensdag 11 maart uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Het is nog niet bekend wanneer het interview met Gordon en zijn moeder in Nederland te zien is.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *