Telegraaf | Rechercheur Curaçao verdacht van mensenhandel

Ⓒ ANP XTRA

WILLEMSTAD – Op Curaçao zijn donderdag een man en een vrouw aangehouden op verdenking van onder meer mensenhandel en mensensmokkel. De man is een rechercheur van de Landsrecherche, een dienst die zich bezighoudt met strafbare feiten door ambtenaren op Curaçao.

In de zaak hebben al enkele huiszoekingen plaatsgevonden, zo heeft het Curaçaose Openbaar Ministerie (OM) bekendgemaakt.

De man heeft de strafbare feiten vermoedelijk gepleegd buiten zijn werk als rechercheur om. Maar om de onafhankelijkheid van het onderzoek te waarborgen, heeft de Landsrecherche op Sint-Maarten de regie over het opsporingsonderzoek.

Bron: Telegraaf

8 Reacties op “Telegraaf | Rechercheur Curaçao verdacht van mensenhandel

 1. Peter het is wel heel erg, omdat we al zo besmet zijn met corruptie en foute lieden bij de overheid op dit eiland. Nu weer deze landsrechercheur.
  Het komt overal voor, maar hier is het wel achter elkaar bingo.
  Zo erg en jammer dat dit prachtige eiland hierdoor zo verziekt wordt.

 2. @Peter, Ga naar het Linda forum!

 3. @Peter: is het dan minder erg?

 4. Wat hypocriet allemaal. Alsof het hier niet gebeurd.

 5. Korps Politie moet gewoon volledig onder curatele en doorgelicht worden.

  Verrot tot op het bot. Dit soort instellingen zijn inherent defect in kleine gemeenschappen / kleine eilanden.

 6. Het zou best kunnen dat mijn vrouw en ik ook strafbaar zijn want niet zolang geleden hebben mij vrouw en ik een tragomeisje in huis genomen, het beviel zo erg dat we intussen 3 hebben.

 7. Fred Schiedam

  En de chef had niets in de gaten?

 8. “De man is een rechercheur van de Landsrecherche, een dienst die zich bezighoudt met strafbare feiten door ambtenaren op Curaçao.” Nou dan kunnen we die onderzoeken ook wel in de sushibak gooien, iemand die zelf niet schoon is anderen laten onderzoeken ??? En of de strafbare feiten al dan niet buiten zijn werk om zijn gepleegd dat doet er niet toe. Je bent vertegenwoordiger van de wet en daar heb je je in je particuliere leven dan ook naar te gedragen. Het klinkt bijna alsof het uitgevretenen dan allemaal niet zo erg is want hij deed het niet in de baas zijn tijd. Onvoorstelbaar, de zoveelste corrupte politiekneus hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *