Telegraaf | Tante Bobbi Kristina woest op Dr. Phil

Foto: REUTERS

‘Nick Gordon verdacht van poging tot moord’ | Foto: REUTERS

Dr. Phil bood Bobbi Kristina’s vermeende echtgenoot Nick Gordon de helpende hand, tot frustratie van haar tante Leolah Brown.


In de uitzending van Dr. Phil is te zien dat Nick, die volgens de dokter lijdt aan een alcoholverslaving, uiteindelijk naar een afkickkliniek wordt gestuurd. Tante Leolah vindt het belachelijk dat Nick, die volgens de familie Brown een hand heeft in het drama waardoor ze nu in coma ligt, door de bekende tv-psycholoog wordt geholpen. Laat hem liever met de politie praten, tiert ze op Facebook.

“Dr. Phil, met alle respect: er loopt een onderzoek tegen Nick wegens poging tot moord. We hebben bewijs van opzet. Tot dit op de bodem is uitgezocht door de politie, zouden wij iedereen willen verzoeken deze persoon geen platform te schenken om zijn eigen draai aan de zaak te geven. Als Nick Gordon de moed niet heeft om met mijn broer Bobby Brown of met de politie te praten over wat er is voorgevallen op de dag dat mijn nichtje in de badkuip werd gevonden, zou hij ook niet met iemand van uw kaliber moeten praten tot hij ons allemaal duidelijkheid verschaft.”

'Nick Gordon verdacht van poging tot moord'

‘Nick Gordon verdacht van poging tot moord’

Volgens bronnen achter de schermen was Nick Dr. Phil en zijn team niet bepaald dankbaar voor de hulp die zij voor hem regelden, was hij dronken en onbeschoft tegen iedereen én heeft hij twee medewerkers zelfs geslagen als bedankje… De uitzending van Dr. Phil met Nick wordt woensdag 11 maart uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Het is nog onbekend wanneer het interview met Nick in Nederland te zien is.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *