Telegraaf | Venezolanen slachten paard in dierentuin

Honger: paard in dierentuin geslacht

Honger: paard in dierentuin geslacht

CARACAS – Dat er in de socialistische ‘heilstaat’ Venezuela amper aan voedsel is te komen, was bekend. Dat de honger echt groot is, werd pijnlijk duidelijk in de dierentuin van Caracas. Daar troffen de verzorgers woensdag het karkas van een paard aan.

Onbekenden hadden het hek vernield en het beest geslacht ,,om het vlees mee te nemen”, aldus een officier van justitie.

De daders kwamen mogelijk net op tijd. Niet alleen de Venezolanen lijden onder de tekorten, de levende have in de Caricuao Zoo evenzeer. Een vertegenwoordigster van de medewerkers klaagde enkele dagen geleden steen en been over het gebrek aan voer voor de dieren in het 630 hectare grote park. Er zijn er al vijftig doodgegaan door ondervoeding. Minister van Milieu Ernesto Paiva bestrijdt echter dat dat de reden is.

Bron: Venezuela leeuw dierentuin-honger

Honger: paard in dierentuin geslacht

Honger: paard in dierentuin geslacht

Telegraaf

Een Reactie op “Telegraaf | Venezolanen slachten paard in dierentuin

  1. Abraham Mossel

    Als het ooit zover komt hier op curacrim, dan slacht ik eerder een paar van die goed en lekker volgevrete speenvarkenmonsters die zich gedeputeerde of minister hebben mogen noemen, raad in een keer met wie ik begin!, de eerste voor letters van hun achternaam begint met een, no 1) C, no 2) A, no 3) W, no4) W, no5) D en zo zijn er nog wel een paar om op te noemen, laat ik het zo zeggen, ik hoef voorlopig de eerste 5 jaren geen honger te hebben en kan de buren lekker laten mee eten elke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *