Telegraaf | Venezuela arresteert Amerikanen om spionage

Venezuela arresteert Amerikanen om spionage | Foto AFP

Venezuela arresteert Amerikanen om spionage | Foto AFP

CARACAS – Venezuela heeft „een aantal” Amerikanen opgepakt op verdenking van spionage. Dat zei de Venezolaanse president Nicolas Maduro zaterdag. Volgens Maduro probeerden ze onder meer om „mensen voor zich te winnen in dorpen langs de kust van Venezuela”.

Om hoeveel arrestaties het gaat, is niet gemeld.

„In Tachira hebben we een piloot van een Amerikaans vliegtuig gearresteerd”, zei Maduro. De piloot had „allerlei documenten” bij zich, maar meer details gaf de president niet. Wel kondigde hij aan dat Amerikanen in de toekomst een visum aan moeten vragen om Venezuela binnen te komen.

Een woordvoerder van de Amerikaanse ambassade in Venezuela liet weten dat hij niet kon reageren op het bericht, omdat er geen communicatie mogelijk was met de Venezolaanse regering.

Maduro kondigde nog meer maatregelen aan. Verschillende Amerikaanse functionarissen zijn niet meer welkom in Venezuela en Maduro gaat de Verenigde Staten bevelen om het aantal mensen dat op de Amerikaanse ambassade werkt te verminderen

Bron: Telegraaf

2 Reacties op “Telegraaf | Venezuela arresteert Amerikanen om spionage

  1. “Volgens Maduro probeerden ze onder meer om „mensen voor zich te winnen in dorpen langs de kust van Venezuela”.

    Verdwaalde toeristen die de weg vroegen?

    “De piloot had „allerlei documenten” bij zich, maar meer details gaf de president niet.”

    Nope, want het zijn allemaal documenten vol hiëroglifische raadsels die de cucuteño en “el pajarito” tussen een busritje en pindablokjes nog moeten gaan ontcijferen.

  2. Abraham Mossel

    Elke dag kijk ik ff naar zijn tv zender ( 2 minuten ) en zie hem elke dag onzekerder worden, zijn ogen beginnen op een knipperlicht te lijken. Zie eerdaags dat hij zijn vogeltje chavez mee moet nemen op toer langs de arme wijken, dan kunnen de arme loebbers vragen om eten en drinken aan het vogeltje., Maduro de buschauffeur zal dan verklaren dat het vogeltje ff zijn stemmetje kwijt is van het vele praten met hem over de problemen in het land, maar hij kan wel verklaren dat het vogeltje heeft gezegt dat alles goed komt als jullie maar in mij blijven geloven en niet in de Amerikaanen en andere opruiers . veel van dit soort pathologische leugenaars en losers vertonen zich zo veel mogelijk met veel machts vertoon in het openbaar of op tv om maar zo veel mogelijk in de pitcer te lopen om hun onmacht te verduisteren of niet dan Gerrit de Raaf? dat doe jij toch ook!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *