TravelPro | Curaçao Toeristen Bureau lanceert nieuwe campagne

Dylan Cinjee

“Feel It For Yourself” | Ⓒ CTB

Deze maand rolt het Curaçao Toeristen Bureau een wereldwijde branding campagne uit met de naam “Feel It For Yourself”. In Nederland zal deze campagne zichtbaarheid krijgen als de “Beleef het zelf”-campagne. De focus ligt hierbij op de rijke geschiedenis, de authentieke sfeer en het unieke scala aan bezienswaardigheden en activiteiten die er te zien en te doen zijn op het eiland.

De campagne nodigt bezoekers uit om zelf op ontdekkingstocht te gaan om die veelzijdige vibe maximaal te kunnen ervaren. In adembenemende advertenties, geïnspireerd op de zinderende schoonheid van het eiland, knallen de paarsblauwe kleurschakeringen van de zee en de oranje-roze gloed van de zonsondergang eruit. Het zijn opvallende elementen waarmee Curaçao zich onderscheidt van de rest van de regio en impact wil creëren in de markt.

De authentieke puurheid, de Europees aandoende architectuur en de mooie stranden, al dan niet verborgen in kleine baaien, geven Curaçao een geheel eigen karakter dat zowel avonturiers tot liefhebbers van het strand of geschiedenis en cultuur aantrekt. De slogan “Curaçao. Beleef het zelf,” brengt de belofte met zich mee dat elk type reiziger, onafhankelijk van ras of seksualiteit, welkom is om Curaçao op eigen wijze te ervaren en te ontdekken. “Het is eindelijk zover: we kunnen de nieuwe branding campagne van Curaçao onthullen, eentje die perfect het levendige en authentieke karakter van het eiland personifieert”, vertelt Hugo Clarinda, Deputy Director van het Curaçao Toeristen Bureau. “De visuals die zijn gebruikt weerspiegelen niet alleen de bruisende energie van het eiland, maar stralen ook uit dat Curaçao een bestemming is die elk type reiziger met open armen verwelkomt.”

De nieuwe internationale campagne zal te zien zijn in Nederland, Duitsland, België, Colombia, Brazilië, Venezuela, het Caribisch gebied, Canada en de VS (met name in New York, Miami en Charlotte) evenals in andere markten die een directe verbinding met het eiland hebben. In Nederland is Bengelmedia verantwoordelijk voor de implementatie van de campagne.

Bron: TravelPro

2 Reacties op “TravelPro | Curaçao Toeristen Bureau lanceert nieuwe campagne

  1. Joep Meloen

    En vervolgens komt de toerist hier en kan zich vervolgens wentelen in al het afval, loopt op de stranden het risico te worden overvallen of in de kamers te worden bestolen wegens inbraak.
    Punda wordt weer afgeschilderd als een bruisende stad, terwijl, na 6 uur ‘s avonds, een blind paard er geen schade kan aanrichten.

    Waarom kunnen we nu nooit eens een eerlijke commercial maken. Focus op de zaken die kloppen oftewel zon, zee, strand, genoeg restaurants, maar ga de boel niet mooier maken dan dat het in werkelijkheid is. Daarmee voorkom je te hoge verwachtingen en daarmee dus een negatieve ervaring wanneer de toerist er achterkomt dat het allemaal niet zo rooskleurig is als dat men doet voorkomen.

  2. Zorg voor goedkope en goede airlift!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *