Tussenstop Air Berlin door zieke passagier

air-berlin-logoWillemstad – Een toestel van Air Berlin moest dinsdagavond rond 19.30 uur vanwege een zieke passagier een tussenstop maken op Bermuda. Dat heeft de organisatie van Air Berlin gisteren tegenover deze krant bekendgemaakt. Het uit 189 passagiers bestaande vliegtuig was onderweg van Düsseldorf naar Curaçao toen een vrouw aan boord onwel werd.
Een arts, die eveneens aan boord van het vliegtuig was, adviseerde om, indien het mogelijk was, zo snel mogelijk een tussenstop te maken, opdat de vrouw behandeld kon worden.
Voor de tussenlanding heeft het vliegtuig van Air Berlin niet hoeven uit te wijken; op de route van Düsseldorf naar Curaçao wordt ook Bermuda gepasseerd en dus werd ervoor gekozen om hier te landen.
Eenmaal op het vliegveld van Bermuda, is alleen de vrouw van boord gegaan voor medische zorg en is het vliegtuig daarna doorgevlogen naar Curaçao.
Om 22.50 uur kwam het vliegtuig op Hato aan.
Later vertrok hetzelfde vliegtuig, om 00.30 uur, met aan boord 225 passagiers weer richting Düsseldorf.
In haar reactie bedankt de organisatie van Air Berlin Curaçao Airport Partners (CAP) voor haar medewerking.
Onlangs kondigde deze krant aan dat de landingsbaan van Hato voor de komende maanden ’s nachts zal worden afgesloten voor onderhoud.
CAP maakte dinsdagnacht echter een uitzondering voor Air Berlin zodat deze toch kon vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *