TVGids | Yolanthe Cabau terug op witte doek met F*ck de liefde

Ook hoofdrollen voor Edwin Jonker en Victoria Koblenko | Bas van Thiel

Het verhaal, dat draait om drie liefdesverhalen die samen komen, speelt zich af op het zonnige eiland Curaçao en de opnames zijn deze week begonnen

Yolanthe Sneijder-Cabau keert binnenkort terug op het witte doek. Ze heeft, naast Edwin Jonker en Victoria Koblenko, een van de hoofdrollen bemachtigd in de nieuwe romantische komedie met de toepasselijke titel F*ck de liefde.

Welkome afleiding?

Het is alweer een paar jaar geleden dat Yolanthe in de filmzalen te zien was. De afgelopen periode was ze meer in het nieuws vanwege haar op handen staande scheiding van Wesley Sneijder, waar ze de afgelopen tijd overigens vooral over zwijgt. De rol in deze film zal dan wellicht ook een welkome afleiding zijn. In de komedie speelt ze de zus van Victoria Koblenko, een andere actrice die we de laatste tijd weinig zien acteren.

Herfst in de bioscoop

Het verhaal, dat draait om drie liefdesverhalen die samen komen, speelt zich af op het zonnige eiland Curaçao en de opnames zijn deze week begonnen. De film wordt geproduceerd door AM Pictures en de regie is in handen van Lodewijk van Lelyveld en Appie Boudellah. Het is de bedoeling dat we komende herfst al kunnen gaan genieten van de rolprent.

Bron: TVGids.nl

3 Reacties op “TVGids | Yolanthe Cabau terug op witte doek met F*ck de liefde

 1. Juist CR, net als Anuschca Cova is Jolanthe een golddigger eerste klas die zich respectievelijk in de financiele en showwereld omhooggeneukt hebben.

  Beiden hebben ook kapitalen uitgegeven aan Botox behandelingen en borst- en bilvergrotingen.

 2. Curacao revisited

  Nederlandse versie van anushka cova

 3. ericlapas

  Yolanthe Sneijder-Cabau ook wel de celebrity fucker van Nederland genoemd. Die had iets met de Volendamse zanger Jan Smits uit Volendam die naar vis stikt maar geld had, toen kwam Wesley Snijders langs die meer geld had dus Jan Smits was gelijk verleden tijd.

  Ik heb me altijd gevraagd hoe zal het straks gaan want de carrière van Snijders loopt ten einde dus meer geld komt er niet bij en Snijders zal over afzienbare tijd met zijn lengte van 165m en kale kop een kleine dikke kale man zijn.

  Het was voor mij ook geen verassing toen ik dit jaar op internet las dat ze gaan scheiden en Yolanthe de helft van zijn vermogen meeneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *