UpInTheSky | KLM: meer Curaçao, minder Sint-Maarten

KLM blijft in de winter vliegen op Sint Maarten | Persbureau Curacao

Met ingang van het winterseizoen 2017 vliegt KLM twee keer, in plaats van vier keer per week, naar Sint-Maarten. Het is geen rechtstreekse vlucht, maar met een tussenstop op Curaçao. Deze regeling gaat in vanaf 29 oktober 2017.

Vluchtfrequentie Curaçao verhoogd
Momenteel vliegt KLM zeven keer per week naar Curaçao met een Boeing 747. Vanaf vijftien november komt daar een extra rechtstreekse vlucht bij met een Airbus A330. Van half december tot eind februari 2018 komen er nog twee extra wekelijkse vluchten bij, in die periode wordt er twaalf keer naar Curaçao gevlogen.

Cirkelvluchten
Van Curaçao naar Sint-Maarten wordt er twee keer per week gevlogen, een halvering van het huidige aantal vluchten. Ook naar Bonaire en Aruba komt er een extra vlucht bij in het winterseizoen. Met een Airbus A330 vliegt KLM zeven keer per week naar de eilanden, in plaats van de huidige zes vluchten.

Tui
Tui heeft alle vluchten voor het zomerseizoen naar Sint-Maarten stopgezet. De reisorganisatie zou nog tot eind oktober op het eiland vliegen, daarna zouden ze overschakelen naar de vluchten van KLM.

Bron: UpInTheSky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *