UTS heeft mediastilte nodig

uts-smallWILLEMSTAD — Directeur Paul de Geus laat desgevraagd nadrukkelijk weten dat Telecombedrijf UTS ‘rust’ nodig heeft. De laatste berichten in de media, dat UTS een lening zou hebben aangevraagd bij de Maduro & Curiels Bank, die vervolgens vooralsnog niet zou zijn gehonoreerd, geven alleen maar meer onrust.

Advertentie

UTS heeft rust en mediastilte nodig. Laat ons gewoon dit proces doorlopen. Wanneer we meer weten laten we wel een persbericht uitgaan”, aldus De Geus.

Voor het bericht van de lening en weigering van bankier MCB baseren de media zich op een ‘uitgelekt’ memo van het management van UTS aan de medewerkers, waarin hiervan melding zou worden gemaakt.
Aan de reden van de terughoudendheid van de MCB zou in dit memo ook worden gememoreerd, namelijk dat de bank weinig vertrouwen heeft in een succesvolle reorganisatie van het telecombedrijf.
Directeur De Geus wil op dit moment op geen van de vragen van de Amigoe omtrent deze berichtgeving reageren.
Wel gaf de directeur van het geplaagde overheidsbedrijf een reactie op wat de ‘belangstelling’ van de media voor het bedrijf op dit moment voor UTS betekent.

We hebben dit echt niet nodig. Het geeft alleen maar meer onrust in een moeilijke periode.
UTS heeft rust nodig. Ik ga dus niet reageren op wat er allemaal in de media wordt gezegd.
En nee, ik kan u ook nog niet vertellen hoeveel mensen gebruik hebben gemaakt van de vrijwillige afvloeiingsregeling.
De inschrijving daarvoor sluit namelijk pas aan het einde van deze dag. Dat zal u, net zoals wij dat moeten, gewoon moeten afwachten.”

bron: Amigoe

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *