UTS maakt 3-in-1-pakket goedkoper

uts-smallWillemstad – UTS maakt de service 3-in-1 van Chippie goedkoper. De dienst waarbij klanten kunnen kiezen tussen drie verschillende Chippie-pakketten waarbij belminuten, sms’jes en 4G-data worden gecombineerd zal flink goedkoper worden.

Advertentie

Zo betaalt een Chippie-gebruiker nog maar vijf gulden voor de Chippie Freestyle prepaid- bundel, dat eerst werd aangeboden voor 14,50 gulden.
Voor vijf gulden kan de klant 100 minuten bellen, 5 sms’jes sturen en 75 MB aan 4G data versturen of ontvangen.
Dit pakket is voor 1 dag geldig en is te activeren door een sms te sturen naar het nummer 3110 met de tekst Chippie Freestyle.
Wie een pakket voor 10 dagen wil kan nu voor 37,50 gulden de Chippie Relax aanschaffen. Dit pakket kostte eerst 45 gulden.
Klanten ontvangen 1.000 belminuten, 50 sms’jes en 750 MB aan 4G-data.
Door de naam van het pakket te sturen naar het nummer 3110 kan het pakket worden aangekocht.
Wie 30 dagen lang een combinatiepakket wil hebben kan kiezen voor Chippie Trendy met 3.000 belminuten, 150 sms’jes en 2,5 GB aan 4G-data tegen een prijs van 99 gulden. Door Chippie Trendy te sms’en naar het nummer kan dit pakket verkregen worden.

,,Als men de belminuten in de pakketten vergelijkt met de prijs die ervoor wordt betaald dan kan men bellen voor vijf cent per minuut”, rekent UTS voor.

Dit tarief is alleen geldig binnen Chippieland en voor bellen naar vaste UTS-nummers. Het bellen naar andere nummers kost 40 cent per minuut.
Mochten de belminuten, sms’jes of data opraken binnen de geldigheidstermijn, dan kunnen die er extra bij worden gekocht.
Zijn er echter nog minuten, sms’jes of data over na het verstrijken van de geldigheidstermijn, dan komen deze te vervallen.
Voor meer informatie over de pakketten en de voorwaarden kan men een kijkje nemen op
www.uts.cw

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *