UTS scherpt commercieel beleid aan

uts-smallWILLEMSTAD — Telecombedrijf UTS is op dit moment bezig met een proces om de dienstverlening aan zijn commerciële klanten te verbeteren. Hiervoor worden veranderingen doorgevoerd op de zogenoemde Commercial Affairs Business Market (BCS)-afdeling. Dit alles met het doel om de dienstverlening aan de klanten te kunnen verbeteren.

In een persbericht stelt UTS zich bewust te zijn van het belang van een goede dienstverlening en het feit dat het bedrijf actief is in een zeer competitieve markt.
Het bedrijf wijst ook op internationale tendensen met snelle ontwikkelingen en constateert dat UTS ook met deze ontwikkelingen mee moet gaan om de strijd met zijn concurrenten aan te kunnen gaan.

Volgens het lokale telecombedrijf houdt concurreren in dat je in staat moet zijn om goede actuele producten en diensten aan te bieden, maar dat je als bedrijf ook oplossingen moet hebben voor de vele uitdagingen waarmee je klanten te maken hebben.

“Onze klanten verdienen deze service van hun nationale telecombedrijf”

, aldus UTS.

De veranderingen die UTS op dit moment doorvoert, hebben betrekking op onder meer een nieuwe structuur voor de BCS, die belast met de dienstverlening aan bedrijven en organisaties. Ook de processen die worden gehanteerd bij BCS, het dienstenpakket, en de manier waarop klanten worden behandeld zullen worden gewijzigd.
Op deze manier hoopt UTS dat BCS in staat zal zijn om uitstekende service te verlenen van een kwaliteit die UTS-klanten verwachten van het bedrijf.

Aan de andere kant benadrukt UTS dat de veranderingen mogelijk verzet zullen oproepen, net als alle veranderingsprocessen, maar geeft ook aan dat zij hiermee rekening zullen houden en erop toe zullen zien dat de veranderingen op een verantwoorde manier worden doorgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *