Veertiende moord van het jaar

pistool2WILLEMSTAD — De 32-jarige man Tamonry Fumty Lucas is gisteravond het veertiende moordslachtoffer van dit jaar geworden, nadat hij de Kaya Mata Siguaraya door twee gemaskerde mannen werd doodgeschoten.

Advertentie

De bewoner van Jandoret werd door de politie met diverse kogelverwondingen in zijn bovenlichaam gevonden, op de grond voor een snèk aan de genoemde weg.
Daarnaast troffen de agenten twee andere slachtoffers aan. Een 27-jarige man werd in zijn linkerarm geraakt, terwijl een afgevuurde kogel een van de vingers van een andere man van 41 jaar had geschampt.
Een ziekenwagen werd gebeld en de slachtoffer werden ter plekke behandeld, maar de ambulance-medewerkers konden niets meer doen voor Lucas.
Twee uur nadat hij was gevonden, constateerde de politie-arts zijn dood.
Uit een politieonderzoek blijkt dat de mannen domino aan het spelen waren, toen twee gemaskerde mannen rond half tien bij de snèk kwamen aanrennen. Ze begonnen direct te schieten, gericht op het slachtoffer Lucas.
De toedracht van deze moord is nog niet bekend en wordt onderzocht, aldus de politie.
De agenten hebben diverse lege patronen in beslag genomen.
Ook het lichaam van de man werd in beslag genomen voor lijkschouwing.

De Recherche-afdeling is belast met het onderzoek en roept hierbij iedereen op die belangrijke informatie heeft over deze moord, om contact op te nemen via de telefoonnummers 866-6220, 911 of de anonieme tiplijn 108.

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *