Verdwenen Brian in Duitsland opgepakt voor drugs

Vermist

Verdwenen Brian in Duitsland opgepakt voor drugs

AMSTERDAM/WILLEMSTAD — De 23-jarige Brian de Raad uit Wassenaar, die door zijn familie als vermist werd opgegeven, is Duitsland opgepakt voor het smokkelen van drugs.

Dat laat de Duitse douane aan Omroep West weten. De man werd woensdag aangehouden op het vliegveld van Düsseldorf, toen hij vanuit Curaçao naar Duitsland was gevlogen.

Brian zit nog vast en het is onduidelijk hoe lang dat nog gaat duren.

De Wassenaarder keerde vorige week niet terug van een reis naar het eiland. Hij belde zijn vriendin vorige week huilend op om te vertellen dat hij niet naar huis kon komen. Nadat de verbinding werd verbroken is er geen contact meer geweest met Brian.

Vermissing

De vriendin en de moeder van de man hebben hem vrijdag als vermist opgegeven bij de politie in Wassenaar. Er werd meteen vanuit Nederland naar Interpol gebeld om te vragen of Brian was aangehouden, maar daar werd toen nog gezegd dat dat niet het geval was.

Familieleden en de vriendin van Brian zaten al dagen met de handen in het haar over zijn lot en hadden het gevoel dat het ‘foute boel’ was. Ze waren niet op de hoogte van de arrestatie en moesten dat vanmiddag van Omroep West vernemen.

Bron: Amigoe

2 Reacties op “Verdwenen Brian in Duitsland opgepakt voor drugs

  1. Abraham Mossel

    @ Eel, Sorry voor Eel en zijn vriendin, maar een ding is nu zeker je hoeft hem niet meer te zoeken, je kan hem nu de eerst komende 4 jaar gaan bezoeken.

  2. De zoveelste sufferd die zich heeft laten lijmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *