Verkeersdode op Gosieweg

Foto |  Strealuz

Foto | Strealuz

WILLEMSTAD – De vrouw die zondagavond zwaar gewond raakte bij een auto-ongeluk op de Gosieweg is maandagmiddag overleden.

Het gaat om de 56-jarige Lucia Gabriela Rodrigues. Het ongeluk gebeurde om 23.00 op zondagavond. De auto van het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een pickup. Daarbij raakten drie mensen gewond. Geen van de inzittenden in de twee auto’s droegen hun gordel. Ze zijn alle drie met spoed naar het Sehos gebracht. Voor Lucia Rodrigues kwam hulp uiteindelijk te laat, zij overleed maandagmiddag vermoedelijk aan de gevolgen van hersenletsel.

Lucia Rodrigues is het 15e officiële dodelijke  verkeersslachtoffer dit jaar. Nog vier andere mensen kwamen in of door een auto om het leven, maar worden door de politie niet meegerekend.

Bron: Persbureau Curaçao

Een Reactie op “Verkeersdode op Gosieweg

  1. Abraham Mossel

    Triest en nog eens Triest, het rij gedrag op Curacrim is uit den bozen, en helemaal in de ochtend om 6.30/ 7.00 uur ( om 7.15 sta je vast als een huis met je auto) dan willen de laatkomers toch nog net op tijd bij ( de baas? ) werkgever aankomen voor dat de PRIK KLOK hen verraad , met alle gevolgen van dien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *