Verlenging verdachten zaak Wiels behandeld

gedenkteken  1Willemstad – De drie verdachten in de moordzaak Helmin Wiels – Elvis K., alias Monster, Burney ‘Nini’ F. en Dangelo ‘Panchek’ D. – moesten gisteren voor de rechter-commissaris verschijnen voor de zogeheten eerste verlenging van de gevangenhouding. Dat heeft officier van justitie Guillano Schoop gisteren tegenover het Antilliaans Dagblad bekendgemaakt.

Er was gisteren nog geen beslissing genomen over de hechtenis van de verdachten en of deze verlengd wordt of niet, maar de officier van justitie meldde gisteren vandaag hier wel uitsluitsel over te verwachten.
Als de gevangenhouding van de drie verdachten wordt verlengd, zal dit met dertig dagen gebeuren. K., F., en D. zijn de enige drie verdachten in de moordzaak die nog vast worden gehouden.
Monica B. is nog altijd verdachte in de zaak, maar werd enige tijd geleden op vrije voeten gesteld. Een andere verdachte in de zaak, Raul Martinez, alias Bolle, was eerder om het leven gebracht.
De verdachte in deze zaak, Luigi Florentina, beter bekend als Pretu, sloeg later, in september, de hand aan zichzelf in zijn cel in Barber.
Bron: Antiliaans Dagblad

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *