Verriet klaar voor heropbouw

 

,,We hebben afgelopen zaterdag een opruimdag gehouden”, aldus communicatiemedewerker bij SGR-Groep Shurminia Martina-Rafael. FOTO SGR-GROEP

,,We hebben afgelopen zaterdag een opruimdag gehouden”, aldus communicatiemedewerker bij SGR-Groep Shurminia Martina-Rafael. FOTO SGR-GROEP

Willemstad – Zorgboerderij van Fundashon Verriet van de stichting voor Gehandicapten- en Revalidatiezorg (SGR-Groep) is klaar voor de heropbouw. De zorgboerderij werd vorige maand opgeschrikt toen er niet alleen werd ingebroken maar ook een deel van de dieren werd vergiftigd en onthoofd.


,,We hebben afgelopen zaterdag een opruimdag gehouden. Ongeveer 75 mensen waren aanwezig en daar zijn we heel erg blij mee”,

aldus communicatiemedewerker bij SGR-Groep Shurminia Martina- Rafael. Alle oude hokken en kooien zijn gesloopt en het terrein is helemaal schoongemaakt, klaar voor de heropbouw.
En dat pakt de stichting meteen grondig aan.
Er komen volgens de communicatiemedewerker nu goede hokken van beton zodat het stelen van de dieren van de zorgboerderij bemoeilijkt wordt.

,,We zijn heel erg tevreden met de hulp die na de diefstal is gekomen”

, aldus een dankbare Martina-Rafael.
De medewerkster legt uit dat er al wel een plan was om de zorgboerderij op te knappen, maar dat dat door de tragische diefstal in een stroomversnelling is gekomen.
Zaterdag hoopt de organisatie opnieuw tientallen vrijwilligers te mogen ontvangen die de boerderij zullen helpen opbouwen.
Hierbij is de SGRGroep vooral op zoek naar mensen die kunnen metselen en timmeren.
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via 7367600.

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *