Verriet krijgt hulp van Insel Air

Insel Air heeft de zorgboerderij bezocht en is ‘erg blij’ dat het werk dat verricht wordt bij Fundashon Verriet door kan gaan. FOTO INSEL AIR

Insel Air heeft de zorgboerderij bezocht en is ‘erg blij’ dat het werk dat verricht wordt bij Fundashon Verriet door kan gaan. FOTO INSEL AIR

Willemstad – Het Insel Air Community Fund is Zorgboerderij Fundashon Verriet te hulp geschoten. Nadat er dieren bij de zorgboerderij werden gestolen en vermoord stortte Insel Air 7.000 gulden op de bankrekening van de zorgboerderij voor restauratie van het hekwerk.

,,Insel Air vindt het belangrijk bij te dragen aan de ontwikkeling en het welzijn van de ‘communities’ op haar bestemmingen. Daarom steunt Insel Air, al zeven jaar, middels het Insel Air Community Fund diverse nonprofit initiatieven en projecten die een duurzame, constructieve en positieve impact hebben op samenleving”

, licht de luchtvaartmaatschappij toe.
Het Insel Air Community Fund biedt steun op verschillende manieren, waaronder financieel en tickets, maar levert ook ondersteuning via werknemers die vrijwillig hun vrije tijd besteden aan goede doelen en projecten.
In 2012 droeg het fonds, naar eigen zeggen, meer dan 700.000 gulden bij aan diverse projecten en organisaties op Curaçao, Aruba, Bonaire en in overige landen.
Insel Air is van mening dat organisaties middelen beschikbaar moeten stellen om zo belangrijke problemen in de gemeenschap aan te pakken.

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *