Vespucci College presteert goed

Vespucci CollegeWILLEMSTAD — De directie van de middelbare school voor vervolgonderwijs Vespucci heeft middels een schrijven laten weten dat de school over 2012 een mooi resultaat heeft geboekt. Maar liefst 96 procent van de leerlingen slaagde in dat jaar.

De school heeft ook bezoek gehad van de Nederlandse Inspectie voor het Onderwijs.

“Het Vespucci College presteert hoger dan de gemiddelde Nederlandse middelbare school, dat is de eindconclusie van de inspecteur”

, zo laat de school in het persbericht weten.
Een ander punt waarvoor het Vespucci College een goed ‘rapportcijfer’ kreeg, was de fijne, veilige sfeer tussen de leerlingen onderling en in relatie tot het personeel van de school. Op het gebied van het onderwijs zelf, te weten de kwaliteitsindicatoren, scoorde de school ruim voldoende tot goed.

“Het schoolbestuur heeft laten weten zeer trots te zijn op de bevindingen en streeft ernaar om over vier jaar als excellent te worden bestempeld”

, aldus de directie.

Het Vespucci College biedt onderwijs op maat.
Leerlingen kunnen tussentijds in- en uitstromen naar het onderwijs in Nederland.
Op deze manier biedt de school niet alleen onderwijs voor leerlingen die maar een korte tijd op Curaçao verblijven, maar ook voor leerlingen die hier langer verblijven of permanent wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *