Volk moet keten vormen tegen Wiels

Door: Leoni Leidel-Schenk

Versgeperst RKCS PAR NIEUWS Lisette van Lamoen Garmers keten helmin  Curaçao  Ketens.licht .BG  127x85 style=float:left;margin right:10pxCURAÇAO – De PAR-fractie vindt dat de bevolking een keten moet vormen tegen Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels. “Het is tijd dat de bevolking een eind maakt aan het verbale terrorisme van Wiels”, zegt de partij als reactie op de aanval van Wiels op RKCS-directrice Lisette van Lamoen-Garmers.

Wiels zou Lamoen-Garmers in zijn radioprogramma Konsenshi Sivíl gezegd hebben dat hij de directrice aan haar haren uit het schoolbestuur zou slepen. De directrice is ondertussen naar haar advocaat gestapt en is van plan een klacht in te dienen bij het Openbaar Ministerie (OM). Van Lamoen-Garmers gaf al eerder aan er weinig vertrouwen in te hebben dat de invoering van gratis onderwijs voor dit schooljaar rond is.

Verbaal terrorisme
Met een enorme boosheid heeft Wiels de directrice op een lage wijze beledigd. Van Lamoen-Garmers is een professionele landgenoot, die vindt dat de invoering van gratis onderwijs slecht voorbereid en slecht georganiseerd is”, zegt PAR-lid Magali Jacoba. “In plaats van deze mislukking te accepteren en met oplossingen te komen hoe de ouders te helpen die benadeeld zijn, kiest Wiels voor verbaal terrorisme.”

Keten
Zijn ongecontroleerde, ongebalanceerde en hysterische geschreeuw doet de mensen die de waarheid spreken helemaal niets”, vindt Jacoba. “De PAR-fractie gelooft dat het tijd is dat de bevolking een eind maakt aan de terreurdaden van Wiels. Het volk moet een keten vormen tegen Wiels. Het is genoeg met het verbale terrorisme in ons land!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *