VP | Bouterse legt eed af voor tweede ambstermijn

Bouterse legt eed af voor tweede ambstermijn

Bouterse legt eed af voor tweede ambstermijn

CURAÇAO – Desi Bouterse wordt vandaag beëdigd als president van Suriname. Bouterse legt de eed voor zijn tweede ambstermijn af in een gerenoveerd stadion.

Met de renovatie is een bedrag van ongeveer 1,3 miljoen Surinaamse Dollar (SRD) gemoeid (350.000 euro). In totaal bedragen de kosten voor de inauguratie 2,7 miljoen SRD.

Zijn partij won de verkiezingen op maandag 25 mei. Vorige maand werd hij gekozen door het parlement. President Nicolas Maduro van Venezuela is één van de genodigden. Het is nog niet duidelijk of hij ook aanwezig zal zijn

Bron: Versgeperst

9 Reacties op “VP | Bouterse legt eed af voor tweede ambstermijn

 1. Een absoluut juiste statement . Om van te gruwen de aanwezigheid van talrijke zg hoge regeringsfunctionarissen die de installatie van een moordenaar als president bijwonen en deze extra glans geven. In wat voor wereld leven wij toch ???
  Het land Suriname verdient beslist beter .

 2. Bevestiging van een schurkenstaat met een zware crimineel aan het hoofd die samen met zijn bende de kas van deze staat heeft leeggestolen. Suriname is verworden tot het protoype van een bananenrepubliek waar het overgrote deel van de leiders criminelen zijn of een criminele achtergrond hebben.

 3. Stanley, u weet dat Bouterse een moordenaar en drugshandelaar is. U weet ook dat zijn zoon, die levenslang in de US wacht, een nog grotere drugshandelaar is die door pappie hoofd veiligheidsdienst (!!!) werd gemaakt.

  Ziet u de parallel met Schotte en Romer?

  Een volk dat desondanks massaal op Bouterse stemt kan volgens mij volkomen terecht als woonachtig in een bananenrepubliek beschreven worden.

 4. stanley Held

  Weet u wat mij verbaasd? Jullie noemen deze landen of eilanden een banenrepubliek. In uw land is het een degelijk republiek. Wat doen jullie daar? Ga rustig naar huis. Wij helpen jullie, kosteloos. Zou uw collega willen zijn. Overdag bent uw mijn collega en vriend. wij eten wat bijelkaar. Daarna kruipt uw achter uw computer en wordt een duivel of racist, onder een schuilnaam. Shampoo. Ligt in uw aard.

 5. Gewoon een kwestie van “netwerken”…hebben we afgekeken van de apen: vlooien …en gevlooid worden.
  Toch de evolutieleer, Herbie 🙂

 6. in iedere bananenrepubliek kan iedere maffia baas/cocaine handelaar/moordernaar gewoon minister president worden.
  met andere woorden, dit zegt iets over de surinamers die op hem gestemd hebben.

 7. Als 2015 jaar beschaving ons dit gebracht heeft, kunnen we er beter mee ophouden.

 8. Pabien Bouterse!

 9. Godzijdank staat de screening hier nog enigzins overeind, ondanks dat Schotte marionet Romer er verantwoordelijk voor is, zodat we die corrupte tuinkabouter hier niet nog eens mp krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *