VP | Bouwbedrijf achter HNO in zeer zwaar weer

Balast Nedam in zwaar weer

Balast Nedam in zwaar weer

CURAÇAO – Ballast Nedam, het bouwbedrijf achter Hospital Nobo Otrabanda, verkeert nog steeds in zeer zwaar weer. Het bedrijf stelde vandaag zijn verwachting voor het resultaat in 2014 naar beneden bij, door verdere kostenoverschrijdingen bij belangrijke projecten.

Eind november vorig jaar maakte Ballast Nedam bekend over geheel 2014 een negatief operationeel resultaat van 35 miljoen tot 45 miljoen euro te verwachten. Dat resultaat zal nu “materieel lager” zijn, aldus het bedrijf zonder een concreet bedrag te noemen.

Projecten
Deze bijstelling volgt na verdere kostenoverschrijdingen op de projecten A15 Maasvlakte-Vaanplein en A2 Maastricht. Bij het project A15 zijn de kostenoverschrijdingen “verslechterd” en bij het A2-project heeft de verdere uitwerking van het ontwerp van de verkeerstechnische tunnelinstallaties geleid tot fors hogere kosten.

© Novum

Bron: Versgeperst

6 Reacties op “VP | Bouwbedrijf achter HNO in zeer zwaar weer

 1. roos maduro

  Dat wisten wij allemaal toch? Toch met ballast (beton aan je nek)nedam zou gaan in zee gaan.

  Zijn wij echt zo naïf of hebben de heren die met ballast nedam in zee zijn gegaan er beter van geworden?????????????

  Een ezel stoot zich immers geen 2x aan de zelfde steen.

 2. @LaStiwz
  Het is altijd easier het hoe en wat aan mense uit te leggen:
  http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/bouw-problemen-door-lage-inschrijvingen

 3. @M: dommere uitspraken dan de jouwe zie je zelden. Ballast Nedam zit in zwaar weer OMDAT ze te laag hebben ingeschreven.

 4. we hebben het echt te doen met deze grootgraaiers die altijd kosten overschrijden-ze zijn zulke goed bouwonder nemingen dat ze voor niets berekeningen maken die nooit kloppen-nee hoor het zijn meesters in de boel belazeren- ze schrijven zo in dat ze altijd de opdrachtgever ergen kunnen aanpakken en uitmelken-dit is een eeuwenlange gang van zaken bij alle ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *