VP | ‘Mafste buschauffeur van Enschede’ bezoekt Wiels

Marvelyne Wiels _ Shandrick Elodia

‘Mafste buschauffeur van Enschede’ bezoekt Wiels

CURAÇAO – Shandrick Elodia, beter bekend als ‘de mafste buschauffeur van Enschede’, heeft onlangs een beleefdheidsbezoek gebracht aan de gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels.

Elodia kreeg landelijke bekendheid door zijn werkwijze. Dit zorgde echter voor veel ophef een leidde uiteindelijk tot zijn ontslag.

De buschauffeur met Curaçaose roots was erg populair. Hij draaide muziek in zijn bus en sprak zijn passagiers altijd vrolijk toe via de microfoon. Na een gesprek met het management over zijn werkwijze en de mogelijk gevaarlijke situatie voor de passagiers, schreef hij een excuusbrief.

Zijn brief lekte echter uit naar de media en zorgde voor veel commotie, waardoor Elodia niet meer werd opgeroepen.

Industrieel Productontwerper
Elodia is geboren op Curaçao in 1986. Hij rondde zijn vwo af aan het Peter Stuyvesant College. In 2007 verhuisde hij naar Enschede om daar de opleiding Industrieel Productontwerper op de Saxion Hogeschool te volgen.

Naast zijn studie was hij parttime werkzaam als buschauffeur. Na afronding van zijn studie probeerde hij prefab-bouwblokken op de Curaçaose markt te brengen. De blokken waren recyclebaar en makkelijk te monteren.

In 2011 deed Elodia mee aan een prijsvraag over een oplossing voor de manier van bouwen op Curaçao. Zijn ontwerp behoorde tot de top tien beste ideeën.

Bron: Versgeperst

3 Reacties op “VP | ‘Mafste buschauffeur van Enschede’ bezoekt Wiels

  1. Leuke knaap, geeft wat leven in de brouwerij.

  2. Gisteren in de uitzending van Late Night, bij Umberto Tan , was hij de hoofdact. Ook heeft hij de gelegenheid gehad om zijn wonderblokkies te demonstreren, waarmee je in vijf dagen zelf een huis kunt bouwen met alleen een moersleutel en zonder allerlei zware materialen. Een wonderbaarlijke man, die het imago van dit eiland bij de makamba’s flink heeft opgevijzeld. Een waardig opvolger van Churandri Martina, waar heel Nederland gek op was na de Spelen in London. Stuur meer van deze mensen en minder Gairo’s, dan komt het wel goed.

  3. zo een leuke vent en zo een enge vrouw…!!!
    jammer dat hij met haar op de foto wil..
    net zoiets als Churandy met Schotte hand in hand op Hato..
    griezelig om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *