Vriendinnen Lisanne en Kris roepen op tot stilte

Kris Kremers en Lisanne Froon

Kris Kremers en Lisanne Froon

Tijdens het zenuwslopende weekend waarin de familie van Lisanne en Kris wacht op de dna-uitslagen van de gevonden botresten, roepen vriendinnen van Lisanne en Kris op om geen geruchten meer op de Facebookpagina over de vermissing te plaatsen.

Naast de vele steunbetuigingen worden er ook berichten geplaatst waarvan familie en vrienden van slag raken, stellen zij. „Iedereen leeft mee, en iedereen wil het laatste nieuws horen. Ik ook, want ik wil weten of ik Kris ooit nog weer zal zien.


Maar zullen wij, uit respect even geen geruchten, nieuwsberichten en speculaties plaatsen?” roept vriendin Lisette via de pagina op.

Ze stelt dat familie het erg zwaar heeft met de geplaatste berichten. Het gaat hier om foto’s van de gevonden botresten, bezittingen en allerlei theorieën over wat Lisanne en Kris zou zijn overkomen. Lisette wordt gesteund door meerdere vriendinnen van Lisanne en Kris.

„Ik vind het verschrikkelijk iedere dag te moeten lezen wat mensen wel niet denken”, valt vriendin Eva haar bij.

De Facebookpagina werd op 3 april door familieleden in het leven geroepen om meer bekendheid te geven aan de vermissing. Al snel werd het een platform waar tips binnenstroomden en nieuws werd gedeeld.

Uit heel Nederland schreven mensen steunbetuigingen op de site, maar ook meningen werden gespuid. Omdat er veel ’nare reacties’ werden geplaatst op de persoonlijke Facebookpagina van Lisanne, werd deze al weken geleden gesloten.

Bron: telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *