VRT | Maduro aan Trump: “Blijf met je vuile handen van Venezuela”

Venezuelan leader to Trump: ‘Get your pig hands out of here” | AP

De Venezolaanse president Nicolas Maduro roept de Amerikaanse president Donald Trump op om “met zijn vuile handen van Venezuela te blijven”. “Ga naar huis Donald Trump”, zei hij in een televisietoespraak.

Donderdag heeft Donald Trump de situatie in Venezuela “een schande voor de mensheid” genoemd, op een persconferentie in het Witte Huis met de Colombiaanse president Juan Manuel Santos.

Diezelfde dag legde de VS ook sancties op tegen acht leden van het Venezolaanse Hooggerechtshof wegens arresten die naar hun mening “de autoriteit van de democratisch verkozen Venezolaanse wetgevende macht toe-eigenden”. Het ging onder meer over de beslissing van het Hof om de uitvoerende macht de toestemming te geven om te blijven regeren tijdens de noodtoestand. Dat arrest kwam er nadat de oppositiepartij de controle overnam in het parlement in januari 2016.

Door de sancties zijn de activa van de betrokkenen, onder wie de voorzitter van het Hof, binnen de Amerikaanse jurisdictie bevroren. Amerikanen mogen ook geen transacties meer aangaan met hen.

Protesten

Sinds begin april protesteert de oppositie in Venezuela tegen Maduro en voor nieuwe verkiezingen. Bij die protesten kwamen al meer dan veertig mensen om het leven.

Naast Maduro’s vertrek eist de oppositie ook de vrijlating van politieke gevangenen, en het toelaten van humanitaire hulp om de grote tekorten aan voedsel en medicijnen op te vangen.

Voor de vijftigste protestdag vandaag heeft de oppositie “het grootste machtsvertoon” sinds de start van de protesten aangekondigd.

Bron: VRT

15 Reacties op “VRT | Maduro aan Trump: “Blijf met je vuile handen van Venezuela”

 1. Jawel met voorbedachte rade zodat je bovenstaande bericht kan plaatsen.

 2. Nee hoor, ik ben goed opgeleid en kan in 5 talen communiceren.

  Jullie zijn de gene die Spaanse hoeren taal spreken, misschien zijn jullie zelfs hoerenzoon die hun biologische vader nooit had gekend.

  Deze type mensen gedragen zich zoals jullie, jullie hebben geen enkele karakter en kenmerken van YdK.

 3. Nu denkt Enri dat één van ons 3 keer gereageerd heeft.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Campo Spaans :):)

 5. @ Eric Lapdance nu weet je wat er met trolletjes gebeuren jullie leveren diensten aan klootzakken en daarna worden jullie zelf slachtoffer hiervan en van jullie opdrachtgevers, succes.

 6. Was dat Spaans?

 7. joop savaneta

  Er is er maar een die vuile handen heeft en dat is Maduro zelf. Nu hij inziet dat zijn corrupte politieapparaat de onlusten niet meer kan beteugelen is hij van plan het leger in te zetten tegen zijn eigen volk. Liquideer deze schoft en zijn trawanten.

 8. @enri

  ook voor het examen spaans bent u gezakt

 9. ericlapas

  @Enri, hoezo Karma is bitch? Dit is wat met Chavez is gebeurd, maar niet door KGB maar de veiligheidsdienst van Amerika; http://www.ad.nl/buitenland/vergiftigde-russische-spion-litvinenko-was-triple-agent~ac444006/?vwoParameters=vwo-abbo&vwoParameters=vwo-abbo

 10. @ Eric Lapdance, ik had al heel lang geleden gedacht dat je eet van vuilgeld, ese Maduro solamente hace negocio sucio. Poreso se encuentra Venezuela en ese situacion, puro basura. Karma is bitch dat zie je terug hoe Hugo Chavez aan zijn einde is gekomen, puur karma.

 11. ericlapas -een wel zelf bekenende LANDVERRADER
  staat daar niet wetelijk de doodstraf op?

  pendejo la Pas nosotros aqui en Curacao son Hollandeses-que abla pendejo
  La pura Curasaulena es un Hollandes – no una meskla traidor

 12. Laat die smeerlap dan ook het geld teruggeven dat hij gejat heeft van het volk!!

 13. Maduro tu eres el heroe del mamaguevo EricLapdance. Bien echo que tu paisanos comieron a todos los animales en los parques zoológico y ahora ellos estan comiendo los de aqui en el centro de cuido de animales enfermos,

  Bien echo Maduro que tu paisano hambriento mato una policia en Bonaire.

  Maduro Colombiano, https://www.google.nl/search?q=maduro+es+colombiano+de+nacimiento&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjc9OuXmf_TAhVLLsAKHdDvBooQsAQIRw&biw=1024&bih=638&dpr=1

 14. ericlapas

  Hola compañero Maduro soy un gran admirador de Usted i te deseo mucha suerte en tu lucha contra la imperialista Yankee. Lastima que los maricones aqui no tienen huevos como Usted para decir a los Holandeses que no se metan en nuestro negocios.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *