Waalwijknws | Containers met schoolmeubilair en schoolmateriaal op weg naar Curaçao

Met dank aan de stichting, Speciaal voor Curacao en degenen die het vervoer én de overtocht kosten voor hun rekening hebben genomen | Yvette-IJpelaar-Alias

Vandaag vertrekt een container met schoolmeubilair en schoolmateriaal uit de Langstraat, naar Curacao. Drie basisscholen van onderwijsstichting Leerrijk in Waalwijk hebben de afgelopen 5 maanden hun complete meubilair, dat een tweede leven verdiend, aan drie basisscholen op Curacao geschonken.

Die drie scholen zijn: de Pater van de Geldschool en de Teresiaschool uit Waalwijk en De Lage Weijkens uit Loon op Zand.

Afgelopen zaterdag zijn er ook naast 220 schoolbanken en stoelen, schoolboeken, 4000 schriften, t-shirts, rugzakken, etuis, schoolgadgets, meubilair, kleding, etc uit de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Heusden naar Curacao met de tweede container meegegaan. Met dank aan de stichting, Speciaal voor Curacao en degenen die het vervoer én de overtocht kosten voor hun rekening hebben genomen.

Zeker een grote dank aan stichting Leerrijk, de directies, personeel van de scholen, conciërges, ouders,vrijwilligers, kortom iedereen die op de een of andere manier hieraan heeft bijgedragen.

Danki, danki, danki di kurason.

Bron: Waalwijnieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *