Waterkant | InselAir hervat route tussen Curaçao en Suriname

De maatschappij onderhield eerder al een lijndienst van Curaçao naar Paramaribo, maar moest de route vanwege financiele problemen staken aldus Luchtvaartnieuws

Vanaf morgen, maandag 18 december, hervat InselAir de route tussen Curaçao en Suriname. Dat hebben zowel de maatschappij als de Surinaamse luchtvaartautoriteit (CASAS) afgelopen weekend bevestigd. De eerste vlucht vertrek maandag om 14.15u vanaf Curaçao en landt om 17.45u (lokale tijd) in Suriname.

Volgens luchtvaartnieuws.nl wilde InselAir al eerder de vluchten naar Suriname hervatten, maar moest de start uitstellen omdat het nog niet over de benodigde toestemming beschikte. De maatschappij onderhield eerder al een lijndienst van Curaçao naar Paramaribo, maar moest de route vorig jaar vanwege financiele problemen staken aldus de nieuwssite.

Eerder had een Surinaamse topfunctionaris Transport op het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie aangegeven dat Insel Air eerst haar schulden in Suriname moet vereffenen. Pas dan kon worden gesproken over een eventueel herstel van de vliegverbinding met Suriname.

Bron: Waterkant

4 Reacties op “Waterkant | InselAir hervat route tussen Curaçao en Suriname

  1. Abraham Mossel

    @ plasje, kan ik eindelijk een keer “goedkoop” na 15 jaar kijken hoe mijn broe daar zicht vertoeft op” Suracrim”,ben daar nog nooit geweest!. wel overheen gevlogen en langs gevaren.???. dag Bauty. vriend van GdR vogel. alleswat goud blinkt is niet ……. voor jullie.

  2. @ericlapas, Management zal deze kosten gaan betalen. Zij willen alleen de lusten en niet de lasten!

  3. Wat heeft die malle Zita Leito nu weer gedaan? Het is niet te hopen dat zij die Surinamers beloofd heeft dat de regering voor de schulden van Inselair garant staat.

  4. Als er een drankje wordt geschonken bij de inaugurale vlucht zal commissaris van der Kwast van de partij zijn.

    Commissaris Frielink is te druk met het voorbereiden van zijn masterclass corporate ignorance waarvoor Miguel Goede hem heeft ingehuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *