Werknemers slepen UTS voor de rechter

Paul de Geus, voorheen Senior Manager bij KPMG, sinds 2006 CEO bij UTS

Werknemers slepen UTS voor de rechter

WILLEMSTAD — Een groep werknemers van UTS heeft het telecombedrijf voor de rechter gesleept. De zaak over een conflict tussen de directie en de werknemers van het departement ‘Billings & Collections’ zou vanmiddag moeten dienen.

Vicevoorzitter van de vakbond Sitcom Marlon Dompig werd vanochtend pas op de hoogte gebracht van de zaak. Veel kon hij er nog niet over vertellen.

“Ik heb al drie verschillende versies gehoord van wat de oorzaak van het conflict zou moeten zijn. Daarom gaan we eerst binnen het bestuur vergaderen om mogelijk meer informatie te krijgen.”

De werknemers hebben de vakbond niet ingeschakeld in het conflict. Dat vindt Dompig merkwaardig.

“Daar is de vakbond voor. Om de werknemers in dergelijke conflicten bij te staan.”

Ochtendkrant Extra meldde dat het arbeidsconflict te maken zou hebben met een commissie die de werknemers van het departement ontvangen voor het innen van achterstallige rekeningen. Het zou om een lucratieve regeling gaan waar de directie een einde aan wil maken, aldus de krant.

Verder meldde Extra dat het niet de eerste keer zou zijn dat de directie de regeling stop wilde zetten. In het verleden lukte dit niet, onder meer omdat een medewerker van UTS familie zou zijn van een minister.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Werknemers slepen UTS voor de rechter

  1. Andres Opmerker

    Geen wonder dat rekeningen niet of veel te laat verstuurd worden naar de klanten. Wij hebben al maanden geen rekening gezien maar daar heeft de inningsafdeling wel pech mee want via internet kan je dus gelukkig wel zien wat je moet betalen.
    Zij die niet even via internet kijken krijgen dus een aanmaning waarop deze “in-afdeling” later provisie gaat krijgen over het uitstaande bedrag.
    Of is soms het systeem dat de facturen verzorgt out of order. Zou me niets verbazen want zulke idiote rekeningen die men sinds de verandering daarvan produceert vragen om fouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *